Ohita navigaatio

Yli kymmenen uutta ravintolaa avautuu kesäksi Helsinki-Vantaalle – katso lista

Artikkeli julkaistu
30.05.2023 klo 08:20
Matkustajat istuvat ravintolassa.
Matkustus
Matkustaja, tiesitkö, että Helsinki-Vantaalle avautuu useita ravintoloita kesän aikana?

Helsinki-Vantaalle avautuu yli kymmenen uutta ravintolaa ja kahvilaa kesän aikana. Jos olet lähdössä matkalle, kurkkaa lista!

 1. Asian Kitchen

Asian Kitchen tuo yhden keittiön alle kokemuksen Aasian monipuolisista ja värikkäistä ruokakojuista mihinkään tiettyyn ruokagenreen lukittautumatta. Maukkaita annoksia löytyy jokaiseen makuun.

 1. Bastard Burgers

Bastard Burgers tarjoaa New Yorkista inspiraationsa saanutta street food -annoksia, jotka valmistetaan laadukkaista raaka-aineista. Bastard Burgersissa lähestulkoon koko menun saa tilattua myös kasviperäisillä vaihtoehdoilla. Burgerit on nimetty tunnettujen suurkaupunkien mukaan: London, New York, Texas. Suuntaa siis Bastard Burgersiin, jos haluat nauttia mehevän burgerin ennen lentoasi.

 1. Fafa’s

Fafa’s on kotimainen kasvisruokaan keskittyvä ravintola, joka tunnetaan etenkin käsintehdyistä maukkaista pitoista ja falafeleista.

 1. Kaffet Bakery

Viehättävä kahvila, joka on erikoistunut leipomotuotteisiin – sitä on Kaffet Bakery! Kahvilan tuotteet kuten porkkana- ja juustokakut, artesaanileivät ja sämpylät leivotaan lentoaseman omassa leipomossa. Kahvila palvelee Helsinki-Vantaan tuloaulassa.

 1. Oak Barrel

Lentomatkustajien rakastama Oak Barrel -pubi laajenee kesän aikana entistä suuremmaksi. Uuden keittiön myötä asiakkaat pääsevät nauttimaan entistä laajemmasta ruokatarjonnasta. Ruokalistalle lisätään perinteisiä pub-henkisiä ruokia hampurilaisista fish and chips -annoksiin. Ravintolan istumapaikkoja avataan reilusti lisää terassialueelle.

 1. Pala Pizza Bar

Pala Pizza Barin tarjoileman herkullisen pizzan salaisuus on sen taikinassa. Taikina valmistetaan paikan päällä kotimaisista jauhoista ja sen annetaan levätä vähintään 48 tuntia. Maukas tomaattikastike ja laadukkaat täytteet kruunaavat annoksen.

 1. Robert’s Coffee

Kotimaisen perheyritys Robert’s Coffee -kahvilasta on lähes 180 asteen näkymät Helsinki-Vantaan kiitoteille ja asematasolle. Kahvilan herkuista ja laadukkaista kahveista voi jatkossa nauttia lentoaseman porttialueella turvatarkastuksen jälkeen.

 1. Toastery Café & Bar

Kotimainen kahvila ja baari Toastery Café & Bar tarjoaa erinomaista kahvia ja purtavaa kohtuuhintaan. Kahvilan rento tunnelma kutsuu matkustajia nauttimaan purtavaa kuten tuoreita täytettyjä bageleita, jättitoast-leipiä ja muita erikoisleipiä. Baarin puolella juomalistalta löytyy viinejä, oluita ja cocktail-juomia. Toastery Café & Bar on avoinna ympäri vuorokauden.

 1. Tori Kitchen & Café

Kotimainen kahvila Tori Kitchen & Café tarjoaa suomalaisten suosikkituotteita matkalle mukaan tai paikan päällä nautittaviksi. Aamupalavalikoimaan kuuluu pitkään haudutettu puuro kotimaisista luomukaurahiutaleista, ja esimerkiksi vastapaistetut torimunkit leivotaan ja paistetaan lentoaseman omassa leipomossa paikan päällä.

 1. Relove

Relove on maailman ensimmäinen second hand -liike lentoasemalla, jossa yhdistyy sekä kahvila että myymälä. Kahvilassa on tarjolla monipuolinen ja myös kasvissyöjille sopiva aamupala- ja brunssivalikoima ympäri vuorokauden. Samalla voit tehdä löytöjä kierrätettyjen tuotteiden myymälässä.

 1. Subway

Subway tunnetaan täytetyistä subeistaan®️, joihin saa valita täytteet oman maun mukaan. Subway avaa kesällä toisen ravintolansa portille 16 ja palvelee siellä matkustajia ympäri vuorokauden. Subway palvelee Helsinki-Vantaalla myös tuloaulassa Luodon edustalla.

 1. Starbucks

Maailmankuuluista kahveistaan tunnettu kahvila Starbucks avaa ovensa lentoaseman upeaan lähtöaulaan. Voit nauttia laatukahvin ja suolaista ja makeaa paikan päällä tai ottaa ne mukaan lennolle.

Lue myös

17 uutta ravintolaa ja myymälää Helsinki-Vantaalle

Maailman ensimmäinen lentoasemalla sijaitseva second hand -konseptiliike avautuu Helsinki-Vantaalle