Tontit ja toimitilat lentoasemilla

Tutustu Finavian lentoasemien tonteilla rakentamiseen sekä erilaisten toimistojen, varastojen ja muiden tilojen vuokraamiseen. Lue myös lentoesterajoituksista.

Finavian lentoasemilta on mahdollista hankkia tontteja lentoliikennettä palvelevaan rakentamiseen sekä vuokrata erilaisia toimisto-, varasto- ja muita tiloja. Lentoasemien välittömässä läheisyydessä on myös alueita, joille on mahdollista rakentaa myös muuta kuin lentoliikenteeseen liittyvää toimintaa.

Finavian lentoasemien lentoesterajoituspinnat on julkaistu Maanmittauslaitoksen Paikkatietoikkuna-palveluun. Voit katsoa palvelusta lentoesterajoituspinnat korkeuskäyrinä omana karttatasonaan. Karttataso: Liikenneverkot / Finavian lentoasemien lentoesterajoituspinnat

Yhteydenotot

  • Tontit ja rakentaminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla: kiinteistöjohtaja Esa Siponen ([email protected]).
  • Toimisto-, varasto- ja muut tilat Helsinki-Vantaan terminaalirakennuksessa: kiinteistöpäällikkö Kari Luhtanen ([email protected]), p. 020 708 3403.
  • Toimisto-, varasto- ja muut tilat Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella (muualla kuin terminaalissa): Lentoasemakiinteistöt Oyj (LAK).
  • Tonti, rakentaminen sekä toimisto-, varasto ja muut tilat muilla lentoasemilla: kyseisen lentoaseman päällikkö. Valitse ylänavigaatiosta ensin haluamasi lentoasema ja sen jälkeen lentoaseman kotisivulta Yhteystiedot.
  • Lentoasemien välittömässä läheisyydessä sijaitsevien alueiden kehittäminen ja markkinointi: Lentoasemakiinteistöt Oyj (LAK).
  • Liiketilat (kahvilat, myymälät) Helsinki-Vantaalla ja verkostolentoasemilla