Finnair Lounge

Finnair Business ja Platinum Wing Loungeissa rentoudut ennen lentoa.
Huom! Lounget sijaitsevat non-Schengen alueella (passintarkastuksen jälkeen)

Aivan uusi Platinum Wing on nyt avoinna. Uudistustyöt Finnair Business Loungessa jatkuvat, jotta voimme tarjota sinulle enemmän tilaa ja mukavuutta syksyllä 2019. Voit nauttia loungen palveluista päivittäin klo 5.30–24.00 remontista huolimatta. Uudistustöiden aikana loungessa on valitettavasti rajoitetusti istumapaikkoja, ja myös ruokavalikoimaa on supistettu. Pahoittelemme tilannetta!

Uudistuksen myötä tarjoamme sinulle entistäkin paremman lounge-elämyksen ja rauhallisen hetken ennen lentoasi. Uudistuneessa loungessa on erilaisia tiloja työntekoon, rentoutumisen ja ruokailuun – voit siis pysähtyä hetkiseksi tai nauttia loungen palveluista myös pidempään. Uudistuksen myötä loungessa on noin 200 paikkaa aiempaa enemmän. Uudistamme myös ruoka- ja juomavalikoimamme: lisää pohjoismaisia makuja, enemmän vaihtelua sekä lisää terveellisiä vaihtoehtoja.

Pääsy

  • Ilmainen sisäänpääsy Finnairin businessluokan asiakkaille sekä Finnair Plus Platinum Lumo -, Platinum- ja Gold-jäsenille sekä oneworld Emerald- ja Sapphire-jäsenille, kun lähtölento liikennöidään non-Schengen-alueelta ja on oneworld-lentoyhtiön liikennöimä ja markkinoima. Finnair Plus Platinum Lumo -jäsenet voivat ottaa mukaansa neljä vierasta, Platinum- ja Gold-jäsenet voivat ottaa mukaansa yhden vieraan.
  • Sisäänpääsyn (max. 3 tuntia) voi myös ostaa loungen aulasta ruuhka-aikojen ulkopuolella klo 9.00–13.00 ja 18.00–23.00. Sisäänpääsyn hinta on 48 € (2–12-vuotiaat lapset 15 €).
  • Finnair Plus Platinum Lumo -, Platinum-, Gold- ja Silver-jäsenet voivat myös ostaa sisäänpääsyn Finnair Shopista ennakkoon.
  • Alle 18-vuotiaat voivat käyttää lounge-palveluja ainoastaan aikuisen seurassa.

Lisätietoa saat verkkosivuiltamme.

Löydä kaikki Helsinki-Vantaan lounget.