Hyvä suoritus palkitaan

Finavian hallitus päättää suorituspalkkioiden maksamisesta vuosittain taloudellisen tuloksen perusteella. Parhaiten suoriutuvalle viidennekselle henkilökohtainen suorituspalkkio voi olla keskimäärin 1 600 € vuodessa (noin 130 €/kk).

Normaalia pidemmät lomat

Kaikilla uusilla työntekijöillä on vuoden työsuhteen jälkeen 6 viikkoa vuosilomaa, joka on yksi viikko enemmän kuin vuosilomalaki edellyttää. Se on enemmän lomaa kuin yleensä yrityksissä.

Kattava työterveyshuolto

Työterveyshuoltomme kattaa sekä ennaltaehkäisevän työterveyshuollon että sairaanhoidon. Työntekijämme pääsevät työterveyslääkärin lähetteellä mm. erikoislääkärille sekä harkinnanvaraisesti työkykyperusteiseen fysioterapiaan ja magneettikuvauksiin.

Palkallisia koulutuspäiviä

Finavialaisena voit kehittää ammatillista osaamistasi. Työnantajana huolehdimme ammattitaitosi pysymisestä ajan tasalla ja sen lisäksi omaehtoiseen koulutukseen voidaan sopia 10 palkallista koulutuspäivää vuodessa.

Henkilöstön omistama rahasto

Finavian henkilöstörahastoa kerrytetään vuosittain, mikäli hallituksen henkilöstön kannustinjärjestelmälle asetetut tavoitteet toteutuvat.

Liikuntaa ja kulttuuria

Tuemme työntekijöiden harrastuksia verottomalla liikunta- ja kulttuuriedulla. Meillä on käytössä myös työsuhdepolkupyörä.

Lomamökkejä ympäri Suomea

Vuokrattavat lomamökit sijaitsevat Himoksella, Levillä, Meri-Teijossa, Messilässä ja Rukalla.

Alennuksia monilta yrityksiltä

Finavian työntekijänä saat alennuksia lentoasemien myymälöistä ja ravintoloista.

Premium-turvatarkastus

Lähtiessäsi matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta voit Finavian työntekijänä käyttää premium-turvatarkastusta.