Skip navigation

Helsinki-Vantaalla koneen vaihtaminen on sujuvaa ja elämyksellistä

Artikkeli julkaistu
25.10.2014 klo 06:00
Loputtomia käytäviä ja kilometri seuraavan lennon lähtöportille? Ei ainakaan Helsinki-Vantaalla.

Helsinki-Vantaalla sekä vaihtoajat että kävelymatkat ovat lyhyitä.

Helsinki-Vantaa on yksi maailman nopeimmista vaihtohubeista eli lentoliikenteen solmukohdista. Sieltä pääsee nopeasti ja mukavasti esimerkiksi Euroopasta Aasiaan ja toisin päin.

Puolessatoista tunnissa lentojen välillä ehtii tehdä vaikka mitä.

Välimatkat ovat lyhyitä, automaattiset passintarkastuspisteet EU- ja ETA-maiden kansalaisten sekä Japanin ja Korean kansalaisten e-passeille toimivat kumpaankin suuntaan. Lisäksi matkalta löytyy palveluita moneen makuun ja aikatauluun.

Rentoudu loungessa tai jokamiehen oleskelutilassa

Vaihtomatkustaja ehtii lyhyessäkin ajassa pistäytyä yhdessä lukuisista loungeista tai kahviloista.

Kainuu-tilan kaltaista et löydä muualta. Luonnonmateriaalein sisustetussa tilassa on ainutlaatuinen ääni-installaatio. Suomalaisen metsän humina ja eläinten äänet rauhoittavat.

Ja mikä parasta, koko kentällä on ilmainen nettiyhteys. Siinä ei ole aikarajoitteita, kirjautumisvelvoitetta eikä salasanan tilaamista. Sen kun klikkaa yhteyden päälle! Myös latauspisteitä on runsaasti ympäri kenttää.Liikematkustajia palvelevat Finnairin ja SAS:n lounget. Schengen-alueen uudistettu Finnair Lounge avattiin lokakuun alussa. Aspire-loungeen pääsee myös Priority Passilla, ja [email protected]-loungeen kuka tahansa maksamalla pääsymaksun.

Tulevaisuudessa Helsinki-Vantaan vaihtomatkustajia on tarkoitus palvella vieläkin paremmin. Suunnitelmissa on tarjota erityyppisille matkustajille valmiiksi mietittyjä palvelupolkuja. Niiden varrelta kaikki oleelliset palvelut löytyvät. Seuraa ilmoittelua!


Passiautomaatit

Lounget ja oleskelutilat
[email protected]
Aspire
Finnair, portti 22
Finnair, portti 36
SAS

Kainuu-tila

Suvanto-työpisteet

Matkustus