Ohita navigaatio

Finavia avaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle uuden ulkopysäköinnin entistä lähemmäs lähtöporttia 

Artikkeli julkaistu
20.09.2021 klo 10:36
parking P4
Uusi P4 -ulkopysäköintialue palvelee lentomatkustajia 27. syyskuuta alkaen Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n läheisyydessä. Parkkialue aukeaa matkustajille sopivasti ennen syyslomien alkua ja on nyt ennakkovarauksessa.

-Uusi P4 -ulkopysäköintialue sujuvoittaa matkailijoiden saapumista lentoasemalle omalla autolla entisestään, sillä matkustajat voivat jatkossa pysäköidä myös ulkoalueella aiempaa lähemmäksi lähtöporttiaan, kertoo Helsinki-Vantaan lentoaseman maaliikenteen kehittämisestä vastaava johtaja Jukka Isomäki Finaviasta.

Uusi P4 -alue korvaa lomailijoiden suosimat P4A ja P4B -ulkopysäköintialueet. P4 -ulkopysäköintialue sijaitsee lentoaseman juna-aseman edustalla, josta voi kävellä kätevästi suoraan molempiin terminaaleihin.

Säästä ja varaa pysäköinti ennakkoon

Lentomatkustajien on mahdollista varata pysäköinti ennakkoon kaikille Finavian pysäköintialueille, jolloin pysäköinnin hinta on entistä edullisempi.

Matkustajien käytössä on P4 -pysäköintialueen lisäksi Finavian pysäköintitalot P3 ja P5, jotka sijaitsevat lentoaseman terminaalin edustalla. P3 -pysäköintitalossa on tarjolla Premium -pysäköinti, jonka sisäpysäköintipaikat ovat vain muutaman minuutin kävelyn päässä terminaali 1:stä. P3 Premiumista ja P5 -pysäköintitalosta löytyy myös sähköautojen latauspaikkoja.

Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköinti 

Katso kaikki pysäköinnin palvelut

Matkustus