Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaalle avautui uusi Toastery –kahvila ja baari: “Haluamme tarjota matkustajille elämyksiä ja kohtaamisia”

Artikkeli julkaistu
05.09.2023 klo 08:01
Kuvassa Toasteryn ravintolapäällikkö Jan Lindgren sekä yrittäjä Sandro Riccio.
Matkustus
Ravintolapäällikkö Jan Lindgren ja yrittäjä Sandro Riccio halusivat luoda Helsinki-Vantaan lentoasemalle kohtaamispaikaksi sopivan kahvilabaarin, jossa pystyy positiivisesti yllättämään asiakkaan kerta toisensa jälkeen. Näin syntyi idea lentokenttäkahvila ja -baari Toasterysta.

Toastery Cafe & Bar on yhdistelmä kahvilaa ja laadukasta cocktail-baaria, josta saa helposti mukaan herkullisen lämpimän toast-leivän tai johon voi istahtaa alas nauttimaan rauhassa maailmanluokan Espresso Martinista ennen lentoa.

- Haluamme tarjota matkustajille maailmanluokan cocktailien, loistavien toastien ja salaattien lisäksi elämyksiä ja kohtaamisia. Lähdemme siitä, että pystymme yllättämään kerta toisensa jälkeen positiivisesti nekin matkustajat, jotka käyttävät Helsinki-Vantaan palveluja viikoittain, Lindgren ja Riccio tiivistävät.

Erityisen potentiaalin Lidgren ja Riccio näkivät mukaan otettavissa tuotteissa. Kahvila-baarin valikoimassa on pyritty siihen, että tuotteet on helppo napata mukaan esimerkiksi lentokoneeseen.

- Me molemmat olemme matkustaneet kohtuullisen paljon ja viettäneet lentokentillä paljon aikaa. Halusimme luoda konseptin, joka palvelisi matkustajia mahdollisimman hyvin. Tässä oli otettava huomioon esimerkiksi nopeus, sillä osalla matkustajista on kiire, jolloin ruokaa ja juomaa on saatava nopeasti mukaan.

Herkullisia toasteja, raikkaita salaatteja ja maailmanluokan cocktaileja

Lämpimät leivät eli toastit ovat suuressa roolissa Toasteryn herkullisessa valikoimassa. Perinteisten toastien lisäksi listalta löytyy myös lämpimät scrocchiarella-leivät sekä esimerkiksi suomalaisille tutut täytetyt reissumiehet. Valikoimaan kuuluu myös erityisesti lounasaikaan sopivat tuoreet salaatit valmiiksi koottuina tai vapaasti valittavilla täytteillä.

Toastery on myös aito cocktail-baari, josta saa herkullisten toastien lisäksi maailmanluokan cocktaileja Suomen parhaimpiin kuuluvien baarimestareiden valmistamana. Kansainvälisissä cocktail-kisoissa menestynyt Lindgren loihtii matkustajille upeat cocktailit yhdessä henkilökuntansa kanssa.

- Olemme panostaneet baariimme ja haluamme kehittää siitä maailman parhaan lentoaseman porttialueella sijaitsevan cocktail-baarin. Toastery on oivallinen paikka aloittaa niin loma- kuin työmatkakin yksin tai ystäväporukalla, Lindgren ja Riccio kertovat.

Toastery Cafe & Bar sijaitsee portilla 21 ja on avoinna ympäri vuorokauden.

Toastery Cafe & Barin aukioloajat