Ohita navigaatio

Tiesitkö, että voit jättää talvitakin matkasi ajaksi säilöön Helsinki-Vantaan lentoasemalle?

Artikkeli julkaistu
11.12.2023 klo 08:35
Lapsiperhe lähtöaulassa
Matkustus
Helsinki-Vantaan tuloaulassa sijaitseva Excess Baggage Company tarjoaa löytötavara- ja matkustuspalveluita lentomatkustajille.

Paljonko laukkuni painaa? Voinko jättää tavaroitani säilytykseen kentälle? Entä mistä saan korvatulpat tai niskatyynyn pitkälle lennolle?

Helsinki-Vantaan tuloaulassa sijaitseva Excess Baggage Company tarjoaa monipuolisia matkustuspalveluita. Se on myös ainoa matkatavaroiden säilytyspalvelu ennen turvatarkastusta. Voit jättää myymälään tavaroitasi tai talvitakkisi säilöön matkasi ajaksi. Voit myös tarkistaa matkatavaroidesi painon tai muovittaa laukkusi ennen lähtöselvityksen tekemistä.

Excess Baggage Company tajroaa toimisto- ja tulostuspalveluita. Voit tulostaa lentolippusi tai muut matkustusasiakirjasi ennen lennon lähtöä.

Excess Baggage Companyn myymälä terminaali 2:n lähtöaulassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Kuva: Excess Baggage Company tarjoaa säilytyspalvelun lisäksi valikoiman matkalaukkuja, niskatyynyjä, korvatulppia ja muita matkatarvikkeita.

Helsinki-Vantaan löytötavarapalvelu tuloaulassa

Excess Baggage Company toimii Helsinki-Vantaan lentoaseman löytötavarapalveluna. Jos hukkaat tavarasi lentoasemalla, voit tiedustella niitä myymälästä sen aukioloaikoina. Myymälään voi myös toimittaa kadonneita tavaroita.

Tutustu Excess Baggage Companyn palveluihin ja aukioloaikoihin:

Excess Baggage Company Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Artikkeli julkaistiin ensimmäisen kerran 17.2.2022.