Ohita navigaatio

Auto kevätkuntoon! Autopesu ja renkaiden vaihto Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Artikkeli julkaistu
27.02.2024 klo 12:30
Mies ja auto pysäköintihallissa
Matkustus
Tiesitkö, että voit pesettää autosi ja vaihdattaa autosi renkaat Helsinki-Vantaan lentoasemalla? Autoilijoiden palveluita kentällä tarjoaa suomalainen Korrek Pro Center.

Finavian pysäköintipalvelut Helsinki-Vantaalla ovat laajentuneet: auton voi pesettää helposti matkan aikana ja talvirenkaat voi vaihdattaa ja jättää säilytykseen lentoasemalle.

Suomalainen Korrek Pro Center tarjoaa autoilijoille monipuolisia palveluita Helsinki-Vantaan P1 Premium -pysäköintihallissa.

Autosi pestään matkasi aikana

Auton voi jättää pestäväksi mihin tahansa pysäköintihalliin, kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaalta. Pesun varaaminen onnistuu helposti Finavian pysäköinnin ennakkovarauksen yhteydessä. Valitse varauksen yhteydessä, millaisen pesun haluat.

Autopesuun ja renkaiden vaihtoon voi ajaa myös suoraan sisään P1 Premium -halliin ilman, että pysäköit lentoasemalla. Palvelut ovat matkustajien lisäksi kaikkien saatavilla.

Laajaan valikoimaan kuuluu auton käsinpesuvaihtoehtoja, sisäpuhdistus, pintakäsittelyitä ja kiillotuksia sekä renkaiden vaihto ja säilytys. Käytetyt pesuaineet ja kestopinnoitteet ovat kotimaisia.

Helppo pysäköinti lähimpänä terminaalia

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on helppo saapua omalla autolla.

Helsinki-Vantaalla on neljä pysäköintihallia: P1 Premium, P2, P3 ja P5. Lisäksi ulkoalue P4 palvelee noin 500 metrin päässä terminaalista. Kaikille alueille voi varata pysäköinnin ennakkoon, jolloin saat parhaan hinnan.

Halleista P1 Premium ja P2 on suora hissiyhteys terminaaliin ja nopein kävelymatka turvatarkastukseen.

Lue myös

Autopesupalvelu avautui Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Autopesula Korrek Pro Center

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran maaliskuussa 2023.