Ohita navigaatio

Nimitys Finaviassa: Heidi Mäkelä Vaasan lentoaseman päälliköksi

Lehdistötiedote
Artikkeli julkaistu
06.05.2021 klo 13:25
Heidi Mäkelä
TkT Heidi Mäkelä aloittaa Vaasan lentoaseman päällikkönä 1. elokuuta 2021. Hän vastaa lentokentän johtamisesta ja yhteistyöstä alueen sidosryhmien kanssa.

Vaasan lentoasema saa Heidistä kokeneen ja osaavan päällikön. Hänellä on laaja tuntemus lentoasemien toiminnasta, sidosryhmistä ja näkemystä kehittämiseen. Olemme iloisia saadessamme Heidin johtamaan Vaasan lentoasemaa, kertoo Länsi-Suomen lentoasemien aluejohtaja Juha Aaltonen lentoasemayhtiö Finaviasta.

Lentoasemat ovat kansainvälisiä ja jatkuvasti kehittyviä toimintaympäristöjä, joissa tarvitaan paljon erilaista osaamista. Lentoala on Mäkelälle tuttu, sillä hän on aiemmin työskennellyt pitkään lennonvarmistustekniikassa. Finaviaan Mäkelä siirtyy Danfoss Drivesilta, jossa hän on toiminut Suomen toimintojen laatujohtajana.

Mäkelällä on tärkeä rooli Finavian nostaessa toimintojaan ja palvelujaan, ja maailman avautuessa koronapandemian jäljiltä. Kriisistä selviytyminen ja henkilökunnan jaksamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen ovat myös tänä vuonna esimiestyömme kulmakiviä, Aaltonen sanoo.

Lue lisää

Puheenvuoro: Naiset hyvin edustettuina johtoportaassa

Nimitys Finaviassa: Joensuun lentoaseman päälliköksi on nimitetty Heikki Tanninen

Ihmisiä & Ilmailua