Ohita navigaatio

Finavian kyberturvallisuusjohtajaksi nimitetty Erka Koivunen

Artikkeli julkaistu
05.12.2022 klo 09:02
Erka Koivunen henkilökuva
Ihmisiä & Ilmailua
Erka Koivunen aloittaa lentoasemayhtiö Finavian kyberturvallisuusjohtajana 9.tammikuuta 2023. Hän vastaa Finavian tietoturva- ja tietosuojastrategian kehittämisestä ja toimeenpanosta sekä kyberturvallisuusjärjestelmästä.

Erka Koivusella on laaja ja monipuolinen kokemus tietoturvan johtamisesta ja kehittämisestä. Hän on työskennellyt pitkään WithSecuressa tietoturvajohtajana ja sitä ennen kyberturvallisuuden johtotehtävissä Viestintävirastossa sekä tietoliikenneyhtiö Elisalla.

- Panostamme Finaviassa vahvasti tietoturvan kehittämiseen. Olemme hyvin iloisia saadessamme Erka Koivusen mukaan tiimimme. Uskon, että Erkan mittava kokemus, osaaminen ja palo kehittämiseen mahdollistavat kyberturvallisuuden hallintajärjestelmän kypsyystason kasvattamisen. Toivotan Erkan lämpimästi tervetulleeksi yhtiöömme, Finavian tietohallintojohtaja Leyla Akgez-Laakso sanoo.

- Finavia johtaa ja kehittää Suomessa 20 lentoaseman infrastruktuuria, joka on tärkeää ja kriittistä myös yhteiskunnan huoltovarmuuden näkökulmasta. Jatkamme kyberturvallisuutemme vahvistamista, kyberriskien hallintaa ja sitä kautta voimme turvata sekä oman toimintamme että lentoliikenteen turvallisuutta, Erka Koivunen sanoo.

Kiinnostaako sinua Finavian IT-alan tehtävät?

Katso avoinna olevat työpaikat

Tutustu Finavian uramahdollisuuksiin