Ohita navigaatio

Kesälomailija, saavu Helsinki-Vantaalle hyvissä ajoin 16.–18.6.

Artikkeli julkaistu
14.06.2023 klo 13:43
Arkistointipäiväys
Matkustajat terminaalissa lähdössä matkalle
Matkustus
Oletko lähdössä kesäloman viettoon Helsinki-Vantaan lentoasemalta 16.–18. kesäkuuta 2023? Vilkkaimmat matkustusajat ovat aamuisin kello 5–8 välillä ja iltapäivisin kello 14–18 välillä. Lue vinkkimme sujuvaan matkaan.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta matkustaa paljon kesälomalle suuntaavia lentomatkustajia perjantaista sunnuntaihin 16.6.–18.6. Erityisesti perjantaina 16.6. ja sunnuntaina 18.6. lähteviä matkustajia on terminaalissa paljon.

Valmistaudu matkaasi jo kotona – tilaa MyFlight

Tiesitkö, että voit tilata lentosi tiedot ja tietoa lähtöporttisi lähellä olevista ravintoloista ja myymälöistä sähköpostiisi? Tutustu Finavian MyFlight -palveluun.

Kun pakkaat matkatavaroitasi, voit tarkistaa Finavian pakkausohjeista, mitä voi pakata käsimatkatavaroihin ja mitä ruumaan. Helsinki-Vantaan turvatarkastuksessa voit jättää nesteet ja elektroniikan laukkuusi.

Voit lisäksi varata pysäköintisi ennakkoon, jotta saat parkkipaikan haluamaltasi pysäköintialueelta parhaaseen hintaan. Oletko jo tutustunut P2 -pysäköintitaloon, josta on suora hissiyhteys terminaaliin, värikkäät kerrokset ja eläinhahmoja?

Nauti suosikkiruokasi kentällä

Helsinki-Vantaalla on kymmeniä ravintoloita ja kahviloita, joista jokainen matkustaja löytää suosikkinsa.

Helsinki-Vantaan lähtöporttialueelle 22–26 on juuri avautunut uusi ravintolamaailma, jossa palvelee ravintolat Asian Kitchen, Bastard Burgers, Fafa’s, Pala Pizza Bar, Robert’s Coffee ja Tori Kitchen & Café. Helsinki-Vantaalle avautuu kesän aikana myös muita ravintoloita – katso lista kesällä avautuvista ravintoloista.

Evästä voi ostaa lennolle myös Alepasta, R Kioskista tai WHSmith -lentokenttäkioskeista, jotka palvelevat ympäri terminaalia. Kioskeilla myydään purtavaa isompaan ja pienempään nälkään sekä tuoretta kahvia lennolle.

Katso myös

Helsinki-Vantaan lounge-tilat

Ostokset Helsinki-Vantaalla