Ohita navigaatio

Pääsiäisenä kaupunkilomalle? Katso TUI:n viisi kohdetta Finavian lentoasemilta

Artikkeli julkaistu
27.03.2023 klo 15:17
Matkustaja hymyilee lähtöaulassa passi kädessä
Reitit & Kohteet
Finavian lentoasemilta lennetään pääsiäisenä suoraan lukuisiin suomalaisten suosimiin kohteisiin. Katso alta matkanjärjestäjä TUI:n kohteet.

Matkanjärjestäjä TUI kertoo tiedotteessaan, että eurooppalaiset kaupungit ovat tänä vuonna pääsiäisen varatuimpia kohteita. Kaikkiin viiteen kohteeseen pääsee lentämään pääsiäisenä suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Roomaan lennetään lisäksi suoraan Turun lentoasemalta.

  1. Barcelona

Pääsiäisen varatuin kaupunkikohde on tällä hetkellä Barcelona. Huhtikuussa lämpötila kohoaa siellä 20 asteen paikkeille, joka on täydellinen sää kaupunkiin ja sen upeisiin nähtävyyksiin tutustumiseen.

  1. Nizza

Toiseksi suosituin kohde on Ranskan Rivieran hienostunut Nizza, jossa yhdistyvät vilkas suurkaupunki, elegantti rantalomakohde ja kansainvälinen kulttuuritarjonta. Nizza on myös mainio tukikohta, jos haluaa tutustua samalla reissulla Monacoon, Cannesiin tai muihin Ranskan rannikon kohteisiin.

  1. Pariisi

Onko mitään ihanampaa kuin keväinen Pariisi? Pariisi on pääsiäisviikonlopun kolmanneksi varatuin kaupunkikohde. TUIn kautta on mahdollista varata useita elämyksiä Pariisissa, esimerkiksi illallisreisteilyn Seinellä, pääsyliput Eiffel-torniin tai vaikkapa opastetun kierroksen Louvren taideaarteiden parhaimpiin paloihin.

  1. Rooma

Lukuisat historialliset nähtävyydet, kapeat kujat ja pienet aukiot suihkulähteineen, sekä maailman parhaat jäätelöbaarit ovat vain muutamia esimerkkejä, mitkä tekevät Roomasta pääsiäisen suosikkikohteen. Keväällä kaupunkiin tutustuminen on lämpötilan puolesta mitä parhainta aikaa, koska kaduilla ei ole vielä tukalan kuuma.

  1. Amsterdam

Viidentenä listalla on Amsterdam, jonne on vain muutaman tunnin lentomatka, mutta kevät on siellä silti jo paljon pidemmällä kuin täällä pohjolassa. Suomalaisia lomailijoita Amsterdamissa houkuttelee sen lukuisat kauniit kanavat, värikkäät kukkamarkkinat, ostosmahdollisuudet ja taidemuseot.

Lue lisää:

Lähes 150 suoraa reittiä ympäri maailmaa: katso Finavian lentoasemien kesäkauden reittilistaus