Ohita navigaatio

Uusi ravintolamaailma avautui Helsinki-Vantaalle – ruokafestivaalia vietetään porttialueella

Artikkeli julkaistu
09.06.2023 klo 11:00
Matkustajapariskunta ravintolassa.
Matkustus
Yhteisellä istuma-alueella palvelevat Asian Kitchen, Bastard Burgers, Fafa’s, Pala Pizza Bar, Robert’s Coffee ja Tori Kitchen & Café.

Helsinki-Vantaan lentoasemalle on avautunut uusi Food Court Airside -ravintolamaailma. Kuusi uutta ravintolaa lisäävät lämpimän ruoan ja mukaan otettavien tuotteiden valikoimaa lentoaseman lähtöporttialueella.

Jokaiselle matkustajalle löytyy suosikkinsa, oli kyseessä sitten aikainen aamupala, lennolle mukaan otettavat eväät, tai rento ruokailu ystäväporukan kesken.

Ravintolamaailma sijaitsee keskeisellä paikalla porteilla 22–26 lähes jokaisen matkalle lähtevän, kotiin saapuvan tai konetta vaihtavan matkustajan matkan varrella.

Ruokafestivaali käynnissä porttialueella

Kuuden uuden ravintolan avautumisen kunniaksi Helsinki-Vantaan porttialueella vietetään Food Festival -ruokafestivaalia 8.6.–21.6.

Ruokafestivaalin aikana matkustajat ovat tervetulleita tutustumaan uusiin ravintoloihin ja avajaistarjouksiin, maistelemaan ruokatuotteita ja nauttimaan live-musiikista ravintoloiden tiloissa.

Esimerkiksi Bastard Burgers -ravintolassa soittaa perjantaina 9.6. DJ TBOY kello 15-19. Perheen pienimmät voivat tavata terminaalissa Mehukatti-maskottieläimen ja osallistua onnenpyörään.

Lue myös

Yli kymmenen uutta ravintolaa avautuu Helsinki-Vantaalle kesän aikana – katso lista

Helsinki-Vantaalle avautuu uusi ravintolamaailma – mukana Bastard Burgers, Fafa’s, Asian Corner ja Robert’s Coffee