Ohita navigaatio

Helsinki-Vantaalle on helppo saapua omalla autolla: katso vinkit pääsiäislomapysäköintiin

Artikkeli julkaistu
27.03.2024 klo 09:28
Pariskunta auton vieressä parkkihallin katolla
Matkustus
Finavian kattavat pysäköintipalvelut palvelevat Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajia kaikissa tarpeissa. Katso vinkit sujuvimpaan pysäköimiseen ja säästä varaamalla paikkasi ennakkoon!

– Finavialla on lentoasemalla neljä tilavaa pysäköintihallia ja yksi ulkopysäköintialue, joten pysäköintialueistamme löytyy sopivin joka tarpeeseen. Pääsiäislomamatkustajille suosittelen erityisesti P3-taloamme, Helsinki-Vantaan pysäköinnistä ja maaliikennepalveluista vastaava Jukka Isomäki Finaviasta sanoo.

Pysäköintialue P3 sopii sinulle, jos arvostat pysäköinnin vaivattomuutta ja haluat jättää autosi pysäköintiin nopeasti lentoasemalle saavuttuasi. P3-talosta on noin 300 metrin osittain katettu kävelymatka terminaaliin. Tilava pysäköintitalo tarjoaa runsaasti pysäköintipaikkoja hallin kahdessa eri osassa. P3 on pysäköintitaloista edullisin ja sopii erinomaisesti perheille ja pidempäänkin lomapysäköintiin.

P2 ja P5 -talot ovat myös hyviä vaihtoehtoja pääsiäispysäköintiin. P2-talo tarjoaa lentoaseman leveämmät pysäköintipaikat, sähköautoilijoiden oman kerroksen ja suoran hissiyhteyden tuloaulaan. P5 taas sopii sekä lyhyt- että pitkäaikaisempaan pysäköintiin erinomaisen sijaintinsa ja hyvän hintansa ansiosta.

Tutustu pysäköintialueisiin ja varaa paikkasi ennakkoon

Tiesitkö?

  • Henkilökuntamme on paikalla vuorokauden ympäri sinua varten. Mikäli matkaanlähtösi estyy, voit peruuttaa pysäköinnin veloituksetta jopa kaksi tuntia ennen varauksen alkamista.
  • Voit pesettää autosi ja vaihdattaa renkaat pysäköinnin yhteydessä.
  • Voit ladata sähköautoasi kaikissa Helsinki-Vantaan pysäköintitaloissa.

Katso ajo-ohjeet P3-pysäköintitaloon alla olevasta videosta

Thumbnail from the video with title Näin ajat Helsinki-Vantaan P3-pysäköintitaloon

Löydät Helsinki Airport Youtube-kanavalta ajo-ohjeet myös muihin Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköintialueisiin.