Ohita navigaatio

TUI nimesi uuden lentokoneensa Ivaloksi

Artikkeli julkaistu
15.02.2024 klo 09:15
TUI:n lentokone nimettiin Ivaloksi Ivalon lentoasemalla
Reitit & Kohteet
Finavian Ivalon lentoasemalla juhlistettiin ystävänpäivänä 14. helmikuuta 2024 TUI:n uuden Boeing 737–8-lentokoneen nimeämistä Ivaloksi. Amsterdamista saapunut kone on nyt yhtiön laivastossa jo kolmas, joka on nimetty suositun Lapin lomakohteen mukaan.

− Olemme ylpeitä siitä, että jälleen yksi TUI:n lentokoneista edustaa Suomen Lappia ja siitä, että Ivalo toimii nyt alueen lähettiläänä maailmalla. Teemme erinomaista yhteistyötä matkailualan kumppaneidemme kanssa, josta kuluva ennätyksellinen Lapin sesonki on elävä todiste. Lapista on muodostunut entistäkin houkuttelevampi matkakohde kansainvälisesti, minkä mahdollistamisessa TUI on ollut meille merkittävä yhteistyökumppani, Finavian Lapin lentoasemien aluejohtaja Jonna Pietilä sanoo.

Vuonna 2018 TUI nimesi yhden lentokoneistaan Kittiläksi ja vuonna 2022 Rovaniemeksi.

TUI:n lentokone laskeutumassa Ivaloon

Kuva: Nimikkokone saapui aurinkoiseen Ivaloon Amsterdamista.

Husky-koira ja taluttaja Ivalon lentoasemalla

Kuva: Happy Huskiesin Pauliina Mäki ja Diesel-husky saivat kunnian toimia Ivalo-koneen kummeina.

Diesel-husky sai kunnian toimia koneen kummina

Matkustajia saapumassa TUI:n koneesta Ivaloon

Kuva: Lento toi Amsterdamista mukanaan TUI:n henkilökuntaa, vaikuttajia, yhteistyökumppaneita ja median edustajia.

− Olemme iloisia voidessamme toivottaa uuden lentokoneemme "Ivalon" tervetulleeksi kotikentälleen nimenantoa varten. Boeing 737–8-koneemme tulee toimimaan Lapin lähettiläänä ympäri maailmaa, mikä tekee Suomen ja TUI:n läheisestä suhteesta entistä näkyvämmän. Se on myös hyvä esimerkki sitoutumisestamme jatkaa kohti tavoitettamme olla Euroopan polttoainetehokkain lentoyhtiö. Kestävämpi lentäminen auttaa meitä varmistamaan, että vieraamme voivat nauttia Euroopan maisemista ja tukea alueellista ja paikallista matkailua, joka on niin tärkeää monille nuorille ihmisille ja heidän tulevaisuudelleen, TUI:n Chief Airline Officer Marco Ciomperlik sanoo.

Kuvat: Noora Portti, Lapland North Destinations.

Lue lisää:

Tutustu Ivalon lentoasemaan